Lumous Navettakaffila Oy

Juhlapaikka Kortesjärvellä!

Tilaukset asiakkaiden toiveiden mukaan.
Lue lisää Fb- sivuiltamme

 

Pub Sivuluisu

Pub Sivuluisu on avoinna
Keskiviikkoisin klo 19-22
Perjantaisin klo 19-02
Lauantaisin klo 18-02.

Keskiviikkoisin pelipäivä. Pubissa voi pelata myös biljardia ja heittää dartsia ilmaiseksi. Yksityistilaisuuksia voidaan järjestää sopimuksen mukaan, ei ruokatarjoilua.

Lapuanjoen Rantakeidas

Lapuanjoen Rantakeidas


Uniikkia majoitusta idyllisissä puitteissa

Lapuanjoen Rantakeidas tarjoaa tunnelmallista majoitusta idyllisissä puitteissa Alahärmässä. Sijaintimme on loistava, sillä PowerPark-huvipuistoon on matkaa vain 11km. Majoituspaikkamme on pieni ja huoneet viihtyisiä. Rantakeidas sopii matkailijoille ja perheille, jotka etsivät elämyksiä.

Meillä on pehmeälöylyinen rantasauna uimarantoineen ja iso pihapiiri, jossa voi hyppiä trampoliinilla, pelata pihapelejä, heittää tikkaa, lenkkeillä kauniissa lähimaastoissa tai lähteä soutelemaan. Kaikissa huoneissamme on jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin.

Idyllinen 1800-luvun aittamme on restauroitu kauniiksi ja on lapsiperheiden suosiossa.

Pajan yläkerran tunnelmahuoneessa on laadukas parisänky ja pieni baarinurkkaus. Viihtyisäksi sisustettuun huoneeseen kuuluu oma kattoterassi, josta voi ihailla auringonlaskua joelle.

Puorin yläkerrassa on laadukas parisänky ja hauska seinävuode. Tähän kolmen hengen huoneeseen mahtuu tarvittaessa myös nelihenkinen perhe. Omalta parvekkeelta voi ihailla joenrantanäkymiä.

Savusaunan kamari on kuin uniikki sviitti. Upeassa kivirakennuksessa sijaitsevasta huoneesta on näkymät joelle. Tämä sopii erityisesti pariskunnille. Huone pysyy mukavan viileänä helteilläkin. Huone on sisustettu tunnelmalliseksi ja sen edustalla on viihtyisä patioalue.

Pikkumökki aivan joen äärellä omassa rauhassaan sopii romanttista aikaa kaipaaville pareille.

Savusaunan vuokrausta ryhmille

Vuokraamme ryhmille uniikkia savusaunaamme läpi vuoden. Kivistä ja hirsistä rakennettu kaunis savusaunamme joenrannassa sopii hyvin pienille ryhmille, kuten synttäri-, polttari- ja työporukoille tai mukavaan saunahetkeen oman perheen ja ystäväporukan kesken. Saunaan mahtuu kerralla noin kahdeksan henkeä saunomaan ja siellä voi peseytyä vanhaan malliin pesuvadista. Lämmintä ja kylmää vettä tulee hanasta. Vaihtoehtoisesti voi mennä suihkuun erilliseen tilaan.

Patiolla on tunnelmallinen laavu, johon mahtuu jopa 15 henkilöä istumaan ja grillaamaan. Alueella voi viettää myös työpaikan TYKY-päiviä. Hoito-, hemmottelu- tai luentopalveluja voi kysyä Kauneushoitola Leidistä. Aluetta on mahdollista vuokrata myös ilman saunomista vaikkapa luoviin kokouksiin luonnonhelmassa. Yöpyminen alueella on mahdollista järjestää 10-15 henkilölle.

Savusaunan vuokraus ryhmille: 500€ / 10 hlö:n ryhmä (lisähenkilöt +20€ / hlö)

Savusaunan vuokraan sisältyy koko illan saunominen, kylmävesiallas, kivinen grillilaavu piknik-alueineen, saunakamarin käyttö pukuhuoneena sekä uimarannan käyttö. Paikalle on mahdollista tuoda omia eväitä ja juomia. Kysy lisää!

Annin Marjatarha

Annin Marjatarha on uusi marjatila Kauhavan Viinikassa. Satokautemme on pitkä, tuoretta marjasatoa kypsyy tarhallamme kesäkuun alkupuolelta syyskuulle saakka. Suuri osa mansikoista ja vadelmista kasvaa katteiden alla sateen suojassa. Myymälästämme löydät  marjoistamme valmistettuja mehuja, limonadeja ja alkoholittomia kuohujuomia. Vanhan tuvan miljöössä vohvelibaarimme tarjoaa herkullisia vohveleita marjatäytteillä.

Tilamyyntimme palvelee juhannusviikolta satokauden loppuun joka päivä klo 10-18.

Hela-Ravintola

Tervetuloa Hela-Ravintolaan!
Avoinna ma-pe 08-16
Lounas ma-pe 10.30-14

Hela-Ravintola palvelee keskellä Kauhavan kaupunkia. Tunnelmallisessa ravintolassamme vietät kiireettömän lounas- tai kahvihetken joka arkipäivä.
Iltamenot ja klubi-illat
Livemusiikin ystäville järjestämme klubi-iltoja. Ajankohtaista tietoa esiintyjistä ja iltamenoista löydät facebook-sivuiltamme! Ravintolassamme on A-oikeudet.
Tilaisuudet ja juhlat
Tilauksesta valmistamme toiveidesi mukaiset tarjottavat milloin vain, oli kyse sitten kokouskahveista, perhejuhlista tai juhlaillallisista. Räätälöimme toiveitasi kunnioittaen tilaisuuden ja teet lähtemättömän vaikutuksen vieraisiisi. Kysy tarjous yrityksellesi tai yksityisiin juhliin!

Lankava Oy

Tule tutustumaan Lankavaan ryhmäsi kanssa!

Lankava sijaitsee Kauhavalla, laajojen lakeuksien keskellä,  Lyyli Karppinen ja kolme muuta voimanaista perustivat yrityksensä tänne vuonna 1925.Kauhavan Kangas-Aitta sai kangaspuut kolisemaan lähiseudun naisten kutoessa. Kauniit ja laadukkaat kankaat toimitettiin täältä mm. Stockmannille. Nyt yritys on nimeltään Lankava ja Lyylin tyyli elää meillä vahvana.

Lankaa jokaiseen makuun

Lankakerät myymälän hyllyissä ja esilläolevat mallityöt kutsuvat sinut katsomaan, tutkimaan ja ihastumaan, innostumaan ja toteuttamaan luovat ideasi. Lankavan lyylit toivottavat sinut tervetulleeksi!

Kauhavan Oppaat

Tervetuloa Suomen rauhallisimmalle seudulle, Suomen suomalaisimpaan maakuntaan Etelä-Pohjanmaalle! Me Kauhavan oppaat tutustutamme Teidät kotiseutumme hurjaan historiaan, häpeän ja kunnian päiviin, ankaraan menneisyyteen ja elinvoimaiseen nykyisyyteen. Toivotamme teidät tervetulleeksi ruisleivän, perunan ja kirkonrakentajain,metripizzan, trullien, turkisten, pääsiäisvalakiain, puukkojen, maatalouskoneitten, Entisen lentosotakoulun, Suomen Yrittäjäopiston ja kansanlaulujen maahan! Tervetuloa entisajan häjyjen sydänseudulle, Alahärmään, Ylihärmään, Kortesjärvelle ja Kauhavalle!

Kierroksia mm.
1. Paikalliskierrokset
2. Neljän kirkon kierros
3. Vanha Sotatie
4. Jääkärireitti
5. HÄJYYJEN jalanjäljillä
6. Emäntään vinkkelistä
7. Tee se itse-polkupyöräkierros

MUISTA!

Bussiryhmille, jotka ruokailevat Kauhavan kaupungin alueella, kaupunki tarjoaa 2 tunnin ilmaisen opastuksen! Tämän ylittävän osuuden tilaaja maksaa oppaalle. Jokainen käytetty 0,5h on arvoltaan 10€

Y-kino

Y-Kino on digitaalinen, moderni kauhavalainen 100-paikkainen 3D-elokuvateatteri. Y-Kino kokeilee uusia järjestelmiä ja toimintatapoja.

Kauhavan Rotaryklubi avasi hetkeksi suljetun Y-Kinon joulukuussa 2009. Heti ensimmäisenä uuden vuoden aattona Kauhavan kaupunki osti asukkailleen näytöksiä. Tästä alkoi Y-Kinon ja kaupungin saumaton yhteistyö.

Hyvin nopeasti katsojamäärä alkoi kasvaa ja edellisen täyden vuoden katsojamäärä ohitettiin jo maaliskuun lopussa. Keväällä alettiin myös suunnitella teatterin digitalisointia sekä saliremonttia.

Auto-Heikkilä

Paavo Heikkilä aloitti autokaupan teon nuorena poikana, vuonna 1973 kotopihassaan Alahärmän Huhtamäessä. Vuonna 1975 vietettiin uuden liiketilan avajaisia, jotka Paavo rakensi Kuoppalantien varteen. Näissä tiloissa autokauppaa harjoitettiin viisi vuotta. Vuonna 1980 autokauppa muutti Härmäntien varteen Vähtärintielle ja näistä liiketiloista autoja myytiin asiakkaille 33vuoden ajan. Paavon nuorin poika Ville Heikkilä, seuraili isänsä jalanjälkiä ja tuli mukaan autokauppiaaksi vuonna 2005. Vuonna 2013 tuli taas aika autokaupan siirtyä uusiin liiketiloihin. Nykyiset tilat sijaitsee Alahärmän keskustassa. Tilaa onkin nyt sen verran että säällä kuin säällä, saa myynnissä oleviin autoihin tutustua sisätiloissa! Autokauppaa on harjoitettu yli 40vuotta!

Tervetuloa!

 

Hopeaseppä Lotta Kukkola

Hopeaseppä Lotta Kukkola tekee koruja tilaustyönä.

Purmojärven rannalle alkuvuodesta 2014 verstaan avannut Lotta Kukkola valmistaa hopea- ja kultasepän tilaus- ja korjaustöitä perinteisin käsityömenetelmin. Verstaalta myös jonkin verran valmiita tuotteita heti mukaan viemisiksi.

Työt suunnitellaan aina asiakkaan
kanssa juuri Hänen mieltymyksiensä mukaisiksi.

Tervetuloa tutustumaan!

 

Rantatien Lomamökit

Viihtyisää mökkimajoitusta läheltä Powerparkkia!

HUVIMÄEN MÖKKI
Tämä mökki on viihtyisä hirsimökki. Mökin terassilta aukeaa kaunis lakeusmaisema, jonka keskellä virtaa kaunis pieni joki. Mökillä nautit löylyistä puulämmitteisessä saunassa ja lisäksi voit rentoutua kylpytynnyrissä pihakoivujen katveessa. Vuodepaikat 6:lle henkilölle, Mökilta vain 10 km Powerparkkiin.

MANUN MÖKKI
Mökki sijaitsee Kauhavan Ylihärmässä. Täällä pyöröhirsimökillä voit ihastella laiduntavia hevosia ja poneja. Mökiltä löytyy oma pihasauna ja lisäksi myös kylpytynnyri. Päämökissä vuodepaikat 5:lle ja pihasaunan takkahuoneessa 2:lle henkilölle. Mökiltä PowerParkiin matkaa vain 10 km.

VAARINMÖKKI
Uusi hirsinen mökki ja sauna. Vuodepaikat neljälle,tv,jääkaappi,mikro,kahvinkeitin. Pihasaunassa puukiuas vedenlämmittimellä ja lisäksi erillinen ulko wc. Nyt myös mahdollisuus vuokrata Kylpytynnyri!

MUMMONMÖKKI
n. 50 Neliöisen mökin varustelu: Vuodepaikat n. 6:lle hengelle, tv, sähkölämmitys, puukamina,suihku, Wc.Keittiössä: jääkaappipakastin,sähköhella/ högfors puuhella,kahvinkeitin, mikro ja astiasto. Mökkiin kuuluu myös tunnelmallinen vanhanajan pihasauna, jossa puukiuas ja kotapata.Nyt myös mahdollisuus vuokrata kylpytynnyri!

HERRALAN HUVILA

Herrala on tilava ja tasokas huvila tyylinen hirsimökki, joka sijaitsee Kauhavan Ylihärmässä.Huvilassa kolme makuuhuonetta eli vuodepaikat yhteensä 6+2 henkilölle.Erillisessä hirsiaitassa on vastavalmistunut tunnelmallinen pihasauna ja lisäksi voit pulahtaa paljuun. Huvila on hyvien liikenneyhteyksien varrella, Powerparkkiin vain noin 15 min ajomatka.

Lentohotelli

LentoHotelli

Kauhavalla sijaitseva Lentohotelli majoittaa työ- ja vapaa-ajan matkailijoita upeissa historiallisissa tiloissa, entisen varuskunnan alueella. Vaikka Kauhavan lennoston toiminta loppui vuodenvaihteessa 2014, sai kohteen elämä jatkoa monipuolisen liiketoiminnan ja erilaisten tapahtumien myötä. Majoituspalveluiden lisäksi tarjolla on erilaisia sauna- ja kokoustiloja sekä ravintola- ja vapaa-ajan palveluita.

Vuonna 1929 rakennettu hotellin päärakennus Linna huokuu tunnelmaa ja vierivät vuodetkaan eivät saa tätä paikkaa lannistumaan. Hotelliksi rakennus on valmistunut 2015 ja pitää sisällään myös 200-paikkaisen auditorion, pienempiä kokoustiloja, tunnelmallisen saunan ja kabinetin, sekä pelihuoneita, joista löytyvät niin biljardipöytä kuin golf- ja rallisimulaattorit.

Linnan rauhalliset hotellihuoneet tarjoavat levolliset yöunet koko perheelle. Hotellihuoneidemme lisäksi tarjoamme hostel-majoitusta ja hotellimme on erinomainen vaihtoehto myös ryhmämajoitukseen. Kesäisin Linnan suojissa toimii kesäterassi, jolla voit nauttia virvokkeita, tunnelmoiden samalla suurenmoista pihapiiriä.

Tervetuloa lepuuttamaan siipiäsi!

Kultakello Nikolai

Palveleva kultasepänliike Alahärmässä.

Meiltä löydät laadukkaan ja monipuolisen valikoiman kulta- ja hopeakoruja, merkkikelloja sekä lahjatavaraa. Palveluihimme kuuluvat pariston- ja rannekkeenvaihdot, kaiverrustyöt, kello-ja korukorjaukset (myös vanhojen seinäkellojen korjaukset) sekä korvien rei’itys. Kauttamme myös palkinnot!

Meille on helppo ja mukava poiketa Härmän Ässän Liikekeskukseen.

Tervetuloa palveltavaksi!

Iisakki Järvenpää Osakeyhtiö

PERINTEISTÄ AMMATTITAITOA JA AITOJA MATERIAALEJA

Iisakki Järvenpää kutsui yritystään Puukkoliikkeeksi ja vihasi sanaa tehdas. Hänen mielestään sana ”tehdas” tarkoitti kaikenlaisen yksilöllisen käsityön menetystä ja kasvotonta tehotuotantoa. Nykyään tuotantolaitostamme kutsutaan Iisakin toiveiden vastaisesti tehtaaksi, mutta uskomme että Iisakki leppyisi jos näkisi miten ja millaisia tuotteita siellä tänäänkin valmistetaan.


Tervetuloa tutustumaan puukkoihin, historiaan ja tehtaan tuotantoon

Nykyinen tehdasrakennus on valmistunut vuonna 1958. Kesällä 2014 valmistui uusi tehtaanmyymälä alakertaan. Siinä on huomioitu myös liikuntarajoitteiset asiakkaamme. Tehtaan myymälän yhteydessä on museo-osio, jossa voi rauhassa tutustua yhtiön pitkään historiaan ja puukon valmistuksen syntyyn.

Tuotantotiloihin tutustuminen on myös mahdollista, maksullisia kierroksia järjestämme ryhmille ennakkotilauksesta. Erilaisten tapahtumien yhteydessä, mm. puukkofestivaaliviikonloppuna tarjoamme ilmaisia tehdaskierroksia. Käytössä on myös neuvotteluhuone, jota voi vuokrata kokouksen pitopaikaksi ja yhdistää siihen tehtaaseen tutustumisen ja vaikka kahvituksen.

Vanhat tuotantokoneet ovat näkemisen arvoisia jo itsessään, puhumattakaan siitä kun ne näkee päivittäisessä käytössä. Mielestämme kaikkea ei tarvitse tehdä Kaukoidässä. Sen vuoksi esittelemme perinteistä suomalaista käsityötä oikein mielellämme.

Iisakki Järvenpään puukkotehdas sijaitsee kauniilla paikalla Kauhavan keskustassa joen rannalla kirkkoa vastapäätä. Kesäaikaan ja joulusesonkina tehtaanmyymälä ja museo on auki päivittäin, talvisin olemme avoinna arkipäivisin seuraillen tehtaan tuotannon työaikoja. Tarkemmat tiedot kotisivuiltamme www.iisakkijarvenpaa.fi

Tehdaskierros ja tilavarausten tiedustelut info@iisakkijarvenpaa.fi tai 06-434 0135

Tervetuloa ostoksille joko puukkotehtaalle tai verkkokauppaan!

Härmän Taksipalvelu

Taksipalveluita Kauhavan Alahärmässä.Yrityksen juuret ulottuvat yli 50 vuoden taakse.

AUTOT
Mercedes-Benz 319 vm 2011.
 1+8 henkeä. Tilava ja korkea taksibussi monilla herkuilla. Varusteet: Digiboxi, dvd-soitin, pöytä, matkustajailmastointi, pyörätuolinosturi. Hyvät tilat myös matkatavaroille. Tilaa kolmelle pyörätuolille. Soveltuu hyvin paarikuljetuksiin. Auton istuinjärjestys muutettavissa.

Mercedes-Benz 519 vm 2013. 1+20 henkeä. Laadukas linja-auto, joka on monikäyttöinen irrotettavien penkkien ja penkkijärjestyksen muutosmahdollisuuden johdosta. Pyörätuolirampilla, joka myös irrotettavissa. Tilaa jopa neljälle pyörätuolille. Soveltuu myös paarikuljetuksiin. Varustus: Digiboxi, dvd-soitin, matkustajailmastointi, pöytäryhmä 4-6 henkilölle, jolloin istuinpaikkoja vähemmän.

Mercedes-Benz 519 vm 2015. 1+23 henkeä. Tilava ja näyttävä linja-auto. Soveltuu hyvin tilausajoihin sekä pyörätuoli- ja paarikuljetuksiin.

Volkswagen Caddy vm 2014. 1+6 henkeä. Autossa myös pyörätuolipaikka, jolloin istumapaikkoja neljälle matkustajalle. Soveltuu hyvin myös paarikuljetuksiin.

Ford Galaxy vm. 2015. 1+6 henkeä. Tilava auto, jossa myös paarivarustus.

Taksi ja Linja-autoliikenne veljekset Lahti Ky

Taksi ja linja-autoliikenne Veljekset Lahti Ky on Kortesjärvellä Etelä-Pohjanmaalla toimiva perheyhtiö. Yritys harjoittaa henkilöliikennettä sekä linja-autoilla että takseilla.
Veljekset Lahti Ky on perinteikäs perheyritys jo kolmannessa polvessa. Taksi ja linja-autoliikenne Veljekset Lahti Ky liikennöi linjaliikenteessä Kauhavan ja Lappajärven kuntien alueilla.
Yritys räätälöi tilausajot aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Veljekset Lahti Ky on vuosien varrella tehnyt tilausmatkoja Pohjoismaiden ja Baltian maiden lisäksi mm. Saksaan, Itävaltaan, Sveitsiin ja
Brittein saarille.

Yrityksellä on uudenaikainen ja aina tilanteeseen sopiva autokalusto käytössä.

Ota yhteyttä meihin.

Taksi Mika Tuliainen

Taksi kyyditsee turvallisesti perille uudenaikaisella autokalustolla. Oli kyyditys päivällä, illalla tai yöllä, tarjoamme teille luksusta koko ajomatkan ajan. Taksin kotipaikka on Alahärmässä, mutta kyydin voit tilata minne päin Suomea tahansa.

KALUSTOA:

Invataksi pyörätuoli-ja paarikuljetuksiin.

Tilataksi on hyvä moneen matkaan, silloinkun taksilta vaaditaan tilaa ja muita ominaisuuksia. Tilataksissa tunnelma on huipussaan myös silloin kun henkilöitä on paljon – ei tarvitse istua kylki kyljessä kun penkkitilaa löytyy.

Tilausajot ovat varma tapa saada taksi juuri silloin kun tarvitsee oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Tilaamalla ajosi etukäteen varmistat että olet perillä sovittuun aikaan ja paikkaan.

Varustelultaan autosta löytyy mm.

  • Karaoke
  • DigiTV
  • DVD + Mp3 –soitin
  • Paikka pyörätuolille
  • Paikka paareille
  • Opel Insignia Sport Tourer vm. 2010 1 + 4
  • VW Caddy Maxi Life vm 2010 1+6
  • VW Caddy Maxi Life on ns. esteetön auto,
    joka on räätälöity myös liikuntarajoitteisille.