Lentohotelli

Lentohotelli
Loppusuora 22
62201 Kauhava
Puh: 050 463 7515
http://www.lentohotelli.fi

LentoHotelli

Kauhavalla sijaitseva Lentohotelli majoittaa työ- ja vapaa-ajan matkailijoita upeissa historiallisissa tiloissa, entisen varuskunnan alueella. Vaikka Kauhavan lennoston toiminta loppui vuodenvaihteessa 2014, sai kohteen elämä jatkoa monipuolisen liiketoiminnan ja erilaisten tapahtumien myötä. Majoituspalveluiden lisäksi tarjolla on erilaisia sauna- ja kokoustiloja sekä ravintola- ja vapaa-ajan palveluita.

Vuonna 1929 rakennettu hotellin päärakennus Linna huokuu tunnelmaa ja vierivät vuodetkaan eivät saa tätä paikkaa lannistumaan. Hotelliksi rakennus on valmistunut 2015 ja pitää sisällään myös 200-paikkaisen auditorion, pienempiä kokoustiloja, tunnelmallisen saunan ja kabinetin, sekä pelihuoneita, joista löytyvät niin biljardipöytä kuin golf- ja rallisimulaattorit.

Linnan rauhalliset hotellihuoneet tarjoavat levolliset yöunet koko perheelle. Hotellihuoneidemme lisäksi tarjoamme hostel-majoitusta ja hotellimme on erinomainen vaihtoehto myös ryhmämajoitukseen. Kesäisin Linnan suojissa toimii kesäterassi, jolla voit nauttia virvokkeita, tunnelmoiden samalla suurenmoista pihapiiriä.

Tervetuloa lepuuttamaan siipiäsi!