Iisakki Järvenpää Osakeyhtiö

Passinraitti 32
62200 Kauhava
P. 06-434 0135
http://www.iisakkijarvenpaa.fi

PERINTEISTÄ AMMATTITAITOA JA AITOJA MATERIAALEJA

Iisakki Järvenpää kutsui yritystään Puukkoliikkeeksi ja vihasi sanaa tehdas. Hänen mielestään sana ”tehdas” tarkoitti kaikenlaisen yksilöllisen käsityön menetystä ja kasvotonta tehotuotantoa. Nykyään tuotantolaitostamme kutsutaan Iisakin toiveiden vastaisesti tehtaaksi, mutta uskomme että Iisakki leppyisi jos näkisi miten ja millaisia tuotteita siellä tänäänkin valmistetaan.


Tervetuloa tutustumaan puukkoihin, historiaan ja tehtaan tuotantoon

Nykyinen tehdasrakennus on valmistunut vuonna 1958. Kesällä 2014 valmistui uusi tehtaanmyymälä alakertaan. Siinä on huomioitu myös liikuntarajoitteiset asiakkaamme. Tehtaan myymälän yhteydessä on museo-osio, jossa voi rauhassa tutustua yhtiön pitkään historiaan ja puukon valmistuksen syntyyn.

Tuotantotiloihin tutustuminen on myös mahdollista, maksullisia kierroksia järjestämme ryhmille ennakkotilauksesta. Erilaisten tapahtumien yhteydessä, mm. puukkofestivaaliviikonloppuna tarjoamme ilmaisia tehdaskierroksia. Käytössä on myös neuvotteluhuone, jota voi vuokrata kokouksen pitopaikaksi ja yhdistää siihen tehtaaseen tutustumisen ja vaikka kahvituksen.

Vanhat tuotantokoneet ovat näkemisen arvoisia jo itsessään, puhumattakaan siitä kun ne näkee päivittäisessä käytössä. Mielestämme kaikkea ei tarvitse tehdä Kaukoidässä. Sen vuoksi esittelemme perinteistä suomalaista käsityötä oikein mielellämme.

Iisakki Järvenpään puukkotehdas sijaitsee kauniilla paikalla Kauhavan keskustassa joen rannalla kirkkoa vastapäätä. Kesäaikaan ja joulusesonkina tehtaanmyymälä ja museo on auki päivittäin, talvisin olemme avoinna arkipäivisin seuraillen tehtaan tuotannon työaikoja. Tarkemmat tiedot kotisivuiltamme www.iisakkijarvenpaa.fi

Tehdaskierros ja tilavarausten tiedustelut info@iisakkijarvenpaa.fi tai 06-434 0135

Tervetuloa ostoksille joko puukkotehtaalle tai verkkokauppaan!