Rantatien Lomamökit

Risto Lahti
Kujalantie 53
62375 Ylihärmä
P.050 564 2456
https://www.rantatienlomamokit.fi/

Viihtyisää mökkimajoitusta läheltä Powerparkkia!

HUVIMÄEN MÖKKI
Tämä mökki on viihtyisä hirsimökki. Mökin terassilta aukeaa kaunis lakeusmaisema, jonka keskellä virtaa kaunis pieni joki. Mökillä nautit löylyistä puulämmitteisessä saunassa ja lisäksi voit rentoutua kylpytynnyrissä pihakoivujen katveessa. Vuodepaikat 6:lle henkilölle, Mökilta vain 10 km Powerparkkiin.

MANUN MÖKKI
Mökki sijaitsee Kauhavan Ylihärmässä. Täällä pyöröhirsimökillä voit ihastella laiduntavia hevosia ja poneja. Mökiltä löytyy oma pihasauna ja lisäksi myös kylpytynnyri. Päämökissä vuodepaikat 5:lle ja pihasaunan takkahuoneessa 2:lle henkilölle. Mökiltä PowerParkiin matkaa vain 10 km.

VAARINMÖKKI
Uusi hirsinen mökki ja sauna. Vuodepaikat neljälle,tv,jääkaappi,mikro,kahvinkeitin. Pihasaunassa puukiuas vedenlämmittimellä ja lisäksi erillinen ulko wc. Nyt myös mahdollisuus vuokrata Kylpytynnyri!

MUMMONMÖKKI
n. 50 Neliöisen mökin varustelu: Vuodepaikat n. 6:lle hengelle, tv, sähkölämmitys, puukamina,suihku, Wc.Keittiössä: jääkaappipakastin,sähköhella/ högfors puuhella,kahvinkeitin, mikro ja astiasto. Mökkiin kuuluu myös tunnelmallinen vanhanajan pihasauna, jossa puukiuas ja kotapata.Nyt myös mahdollisuus vuokrata kylpytynnyri!

HERRALAN HUVILA

Herrala on tilava ja tasokas huvila tyylinen hirsimökki, joka sijaitsee Kauhavan Ylihärmässä.Huvilassa kolme makuuhuonetta eli vuodepaikat yhteensä 6+2 henkilölle.Erillisessä hirsiaitassa on vastavalmistunut tunnelmallinen pihasauna ja lisäksi voit pulahtaa paljuun. Huvila on hyvien liikenneyhteyksien varrella, Powerparkkiin vain noin 15 min ajomatka.