Ohjelmapalvelut

Olitpa liikkeellä työn tai huvin merkeissä, Härmän palveluista löydät sopivat vaihtoehdot erikokoisiin tapahtumiin. Tarjolla on tiloja kokouksiin, koulutuksiin, sukujuhliin ja kaveriporukoiden tarpeisiin. Vierailukohteeksi voi valita huvipuiston ja kylpylän lisäksi vaikkapa puukkotehtaan tai historiallisen jääkärireitin.

Kokouspalvelut

Tiimipalaveri hirsimökissä tai virkistyspäivä kylpylässä. Kehittämispäivä 1700-luvun kotiseututalossa tai konferenssi Lentohotellin auditoriossa. Vaihtoehtoja on kaikenkokoisiiin kokouksiin.

Muut palvelut

Härmän seudulla yrittäminen on verissä. Tarjolla on erilaisia palveluita jokaiseen makuun.

Aktiviteetit

Lapsiperheille sopii viihtyisä Kujasen Ratsutilan maatilamajoitus, missä hevosten lisäksi voi hellitellä pihapiirin kaneja, lampaita ja possuja, kissoja, koiria ja kanoja. Annin Marjatarhalla Kauhavalla voit käydä vierailulla vohvelikahvilassa tai poimimassa kesän maukkaimmat marjat mukaasi. Lakeuden elämyspalvelulta voit varata käyttöösi kanootin ja sadesään yllättäessä voit pulikoida Härmän Kylpylässä.Kauhavan oppailta voi varata eri mittaisia kierroksia seudun mielenkiintoisiin kohteisiin.

Taksit