Jääskän Loma

+358 40 581 1969
Jääskän Loma
Päivi Hautala
Härmäntie 14
www.jaaskanloma.fi

p. +358 40 581 1969
ma-pe klo 9.00-20.00
la-su klo 12.00-16.00
ei tekstiviestillä

Tasokasta lomailua
lähellä luontoa

Jääskän Loma tarjoaa tasokkaita, siistejä ja hyvin varusteltuja loma-asuntoja. Loma-asuntomme sijaitsevat luonnon helmassa kahdella eri paikkakunnalla Kauhavalla, Seinäjoella. Kaikki loma-asunnot ovat vuokrattavissa ympäri vuoden ja joka kohteessa riittää myös tekemistä kaikkina vuodenaikoina. Lomailet sitten yksin, perheen kanssa tai ryhmänä, Jääskän Loma on sinulle oikea vaihtoehto.

Kauhava –Alahärmä ja Haarusjärvi

Kauhavalla Alahärmän taajamassa sijaitsevat huoneistohotelli ja hostelli Antin tupa sekä Haarusjärven rannalla olevat loma-asunnot ovat suosittuja matkailijoiden kesken ympäri vuoden. Kesäaikana niiden sijainnit Powerparkin huvipuiston ja hevoskeskuksen läheisyydessä (2-8 km / 3-10 min) ovat mitä parhaimpia.

Kauhavalla Haarusjärven rannalla (Räkkäläntie 18) sijaitsevassa sauna- / kokoustilassa voit kokouksen ja saunomisen jälkeen pulahtaa järvivesialtaaseen, seurata isolta näytöltä kavereiden kanssa lätkää tai pitää naapurien kanssa elokuvaillan. Kesällä tämä on idyllinen paikka perhejuhlien järjestämiseen. Voit vuokrata käyttöösi ison katetun terassin wc-tiloineen.

Kauhavan keskustassa Ratatiellä on  täysin varusteltuja saunallisia kolmioita. Huoneistot ovat pienkerrostalossa lähellä rautatieasemaa, josta matkaat junalla niin Ähtäriin pandoja katsomaan, Tuuriin Veljekset Keskiselle kuin Suomen suosituimpaan huvipuistoon Powerparkiin. Vuodepaikkoja 4+2. Kodinomaiset tilat sopivat hyvin myös työmatkaajille. Lisää majoitusta on myös Kojolassa, entisen koulun tiloissa, kaksi  kolmioita ja pieni Luiska-hostelli.

 

Haarusjärven
sauna- ja kokoustilat

Kauhavalle (Alahärmä) Haarusjärven rannalla on uudenlainen kokoontumispaikka. Täältä löytyy erinomaiset puitteet kokouksen viettoon, lätkämatsin seuraamiseen porukalla, leffaillan järjestämiseen tai pelkästään rentoon yhteiseen olemiseen 10-12 hengelle. Saunominen, oikea tähtitaivas ja pulahtaminen terassilla olevaan tummavetiseen, jääkylmään järvivesialtaaseen talven pimeänä iltana on ihana kokemus. Allas käytössä syyskuulta toukokuulle.

Meillä voit järjestää kesällä myös perhejuhlia syntymäpäivistä häihin. Erillinen persoonallinen, katettu terassirakennus on useita neliöitä. Istuinryhmiä jopa sadalle kahdellekymmenelle hengelle Erillisessä piharakennuksessa lisäksi 2 wc:tä ja suihkua. Voit itse hoitaa tarjoilut. Tee omannäköisesi juhla!

    Ota yhteyttä