Lakeuden Lumo

Severinkuja 6
62375 YLIHÄRMÄ
p. 040 843 9430
info@palorava.fi
www.palorava.fi

Lakeuden Lumo on tunnelmallinen 2 makuuhuoneen talo, joka tarjoaa yksilöllistä ja asiakaslähtöistä palvelua. Tavoitteemme on miellyttävä majoitus ja laadukas palvelu. Huomioimme kunkin asiakkaan toiveet ja tarpeet ja palvelemme niiden mukaan. Talossa on erityyppisiä sänkyjä ja useita tyynyvaihtoehtoja.  Vuoteet on sijattu ja liinavaatteet, kylpypyyhkeet ja kylpytakit kuuluvat varustukseen.

Vuokraamme koko talon  aina yhdelle asiakkaalle kerrallaan, joten rauha ja yksityisyys on taattu. Tilaa on runsaasti 50 m2 kahdessa kerroksessa.

LAKEUDEN LUMON  ALAKERTA LAKEUS JA YLÄKERTA LUMO

Lakeus huoneessa on  tilaa 2:lle,  täydellinen minikeittiö  (jääkaappi, liesi, mikro,uuni,  leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin, astiasto) ja oma suihkutila sekä taulu TV ja radio ja netti. Lisävuode mahtuu Lakeushuoneeseen hyvin, samoin varustukseen kuuluu vauvansänky. Liinavaatteet kuuluvat huonehintaan.

Yläkerran Lumo huoneessa on tilaa 2-4:lle ja iso katettu parveke, tv, radio, netti. Suihkuja on 2 ja 1 wc. Yläkerran parvekkeelta aukeaa upea näkymä lakeudelle.

Kesäisin on käytössä piha-alue ja grillit. Puugrilli, kaasugrilli sekä perinteinen pallogrilli. Pihalla on myös keinuja lapsille sekä aikuisille sekä terasseja 2 kpl.Lakeuden Lumo sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä, vain 10 kilometrin päässä monitoimipuisto Powerparkista. Lakeuden lumoon pääset helposti valtatie 19:ltä.

KOKOUSPALVELUT

Lakeuden Lumon kokouspalvelu huolehtii kokous- ja majoituspaikkojen järjestämisestä. Lakeuden Lumossa voit järjestää kokouksen pienryhmälle ja muut  firman tiimi palaverit.

Hyvän sijaintimme ansiosta pikaisen palaverin tai pidemmänkin kokouksen järjestäminen on vaivatonta suomea ristiin rastiin kulkevien yritysten edustajien kesken.

Kokoustilat soveltuvat  max 10 henkilön pienryhmille ja majoitustilaa on hyvin 6 (max 8) henkilölle.