Kauhavan Suolahuone

Hakakuja 2
62200 Kauhava
p. 044 352 2099
www.kauhavansuolahuone.fi

Kauhavan Suolahuone Ky on Kauhavalla, Hakakuja 2, sijaitseva suolahoitoon erikoistunut yritys. Yritys on aloittanut toimintansa 2009. Yrityksen omistaa terveyteen ja hyvinvointiin perehtynyt Tuula Jokiaho.

Suolahuonehoitoa annetaan ”suolaluolaksi” tehdyssä vuorisuolalla vuoratussa huoneessa. Huoneeseen puhalletaan generaattorin avulla puhdistettua suolaa tehostamaan suolahoitoa. Huoneen ilmastoa voi verrata Välimeren ilmastoon suolapitoisuutensa vuoksi.

Kauhavan Suolahuone on myös erikoistunut kauniiden ja värikkäiden suolalamppujen myyntiin. Suolalamput tulevat yritykseemme Puolasta, jolloin voimme taata
eurooppalaisen laadun ja voimme osoittaa Latkowskin perheen lamppujen valmistajaksi.

Suolahuoneen valikoimaan kuuluvat myös mm. SaltLifen ruuanlaittoon tarkoitetut puhtaat kristallisuolat sekä Suppa Suola ja saippuapajan suolasaippuat. Yrityksen valikoimaan kuuluu myös jo vuosia maailman eniten myydyin ja yli 70 vuotta vanha kasvitiivisteistä valmistettu ravintolisäsarja Nutriway / Nutrilite.com.

Ergobath-ammehoidot ovat ihoa hoitavia ja rentouttavia kylpyhoitoja, joissa saa täsmähoitoa atooppiselle iholle tai tukkoisen hengityksen avaamimisessa.

Ota yhteyttä